(ВИДЕО) Прентовиќ: Народот доаѓа по своето, украдените пари ќе ги вратат назад

0
603

Народот доаѓа по своето, украдените пари ќе ги вратат назад рече Татјана Прентовиќ, членка на Извршниот одбор на СДСМ, на денешниот протест во Прилеп за враќање на правдата, слободата и демократијата во Македонија.