(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ПОКРОВИТЕЛ НА ЈУБИЛЕЈОТ 20 ГОДИНИ ДЕТСКА АМБАСАДА: Да ги заштитиме децата, должни сме да им овозможиме мир, спокој и насмевка на нивните лица!

0
605