(ВИДЕО) Премиерот Зоран Заев се извини на јавноста : Жалам што паднав на познати измамници кои ги измамија Макрон, Ердоган и Борис Џонсон!

0
1272

Премиерот Заев на денешната прес конференција по измамата на познатите руски комичари измамници : Жалам што паднав на познати измамници кои ги измамија Макрон, Ердоган и Борис Џонсон!