(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ И ВИЦЕПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ НА ТРИБИНА ВО КАВАДАРЦИ ЈА СЛУШААТ МАКАТА НА НАРОДОТ

0
1294

Премиерот Зоран Заев и вицепремиерот Кочо Анѓушев на трибина во Кавадарци.