(ВИДЕО) Премиерот Заев: Ќе сторам сè процесот на уставни измени да биде успешен, да покажеме заедништво за стратешките цели, членството во НАТО и во ЕУ

0
613

Заев: Ќе сторам сè процесот на уставни измени да биде успешен, да покажеме заедништво за стратешките цели, членството во НАТО и во ЕУ.