(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СО ЗАКАНА ДО СОПАРТИЈЦИТЕ ОД СДСМ: Берете памет, ако некој нешто украде, нити свети Заев нема да ви помогне, ќе си одговарате!

0
2175

Премиерот Зоран Заев во интервју со Мишко Иванов на ТВ24 им се закани на сопартијците кои ќе се дрзнат да брцнат со раката во медот : Берете памет, ако некој нешто украде, нити свети Заев нема да ви помогне, ќе си одговарате!