(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ СИ ЈА ОТВОРИ ДУШАТА ВО КУМАНОВО: И ЈАС СУМ ОБИЧЕН ЧОВЕК, КРИТИКИТЕ МЕ ПОГОДУВААТ А ПОФАЛБИТЕ МЕ ОХРАБРУВААТ И МИ ДАВААТ КРИЉА ДА РАБОТАМ ПОВЕЌЕ

0
1287

Премиерот Зоран Заев на трибината во Куманово со министерот за внатрешни, Оливер Спасовски си ја отвори душата  : И јас сум обичен човек, ме критикуваат ме погодуваат а пофалбите ме охрабруваат и ми даваат криља да работам повеќе.