(ВИДЕО) Премиерот Заев се обрати до јавноста од Давос, Швајцарија: Лани со Ципрас го започнавме договорот од Преспа, сега се фокусиравме на разговор со потенцијалните инвеститори

0
347

Заев од Давоз, Швајцарија со порака до македонскиот народ : Лани со Ципрас го започнавме договорот од Преспа, сега се фокусиравме на разговор со потенцијалните инвеститори.