(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ПРИСТИГНА ВО КАНАЛ 5: Ние не сме како ВМРО ДПМНЕ кои 10 години бегаа од дебати, ние сме одговорна влада и нема да бегаме од дебати и од тешки новинарски прашања и интервјуа!

0
1390

ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ПРИСТИГНА ВО КАНАЛ 5: Ние не сме како ВМРО ДПМНЕ кои 10 години бегаа од дебати, ние сме одговорна влада и нема да бегаме од дебати и од тешки новинарски прашања и интервјуа.

Линк до видеото каде ќе може да го проследите тв дуелот, ОВДЕ