(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ПРЕД СТОПАНСКИТЕ КОМОРИ: Ние ја завршивме нашата домашна задача, имате услови за правење бизнис, вие сте сега на ред!

0
1154

ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ПРЕД СТОПАНСКИТЕ КОМОРИ: Ние ја завршивме нашата домашна задача, имате услови за правење бизнис, вие сте сега на ред!