(ВИДЕО) Премиерот Заев: Политиките на Трајковски придонесоа за афирмација на нашата земја кон ЕУ и НАТО

0
1010

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска присуствуваше и се обрати на молитвениот појадок, организиран во соработка со Меѓународната фондација на Борис Трајковски, по повод 15 годишнината на трагичната смрт на поранешниот претседател Борис Трајковски.