(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ : ОПТИМИСТ СУМ ЗА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ИМЕТО

0
724

Претседателот на владата, премиерот Зоран Заев за спорот со името : Како што изминува времето се поголем оптимист сум за решавање на спорот со името.