(ВИДЕО) Премиерот Заев од Прилеп: Ајде и нашата генерација да ја пишува во книгите дека се одважила и донела вистинска одлука, масовно, За европска Македонија

0
904

Премиерот Заев од Прилеп : Ајде и нашата генерација да ја пишува во книгите дека се одважила и донела вистинска одлука, масовно, За европска Македонија.