(ВИДЕО) Премиерот Заев од Меморијалниот Центар АСНОМ во Пелинце: Наместо небиднина, да избереме иднина, со овој договор е зачуван македнскиот јазик и гарантирана нашата светла иднина

0
1605

Заев на Илинден 2018-Пелинце: Ние ќе избереме иднина! Време е за иднина, наместо небиднина!