(ВИДЕО) Премиерот Заев од Демир Хисар: Верувам до небото во нашиот народ, секој да покаже одговорност

0
897

Премиерот Заев од Демир Хисар: Верувам до небото во нашиот народ, секој да покаже одговорност.