(ВИДЕО) Премиерот Заев од Гевгелија со порака до младите : Немојте да ми преспиете на 30-ти септември, за вас е оваа иднина

0
720

Премиерот Заев од Гевгелија со порака до младите : Немојте да ми преспиете на 30-ти септември, за вас е оваа иднина.