(ВИДЕО) Премиерот Заев непоправлив оптимист од родното Муртино: Не губам надеж дека ќе се смогнат сили да обезбедиме двотретинско мнозинство

0
834

Премиерот Заев непоправлив оптимист од родното Муртино: Не губам надеж дека ќе се смогнат сили да обезбедиме двотретинско мнозинство.