(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА ЕКОНОМИСТ : Мојот најголем проблем како политичар е што ние како луѓе брзо се навикнуваме на подобриот живот и брзо забораваме како се живееше во земјава пред неколку години!

0
659

Премиерот Заев на конференцијата на Економист одржана во Скопје : Мојот најголем проблем како политичар е што ние како луѓе брзо се навикнуваме на подобриот живот и брзо забораваме како се живееше во земјава пред неколку години.