(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ НА ДЕНОТ НА БУЏЕТОТ: Ќе ги креваме и понатаму платите, ќе ги штедиме народните пари, ќе ги инвестираме парите во болници, градинки, школи, патишта, економијата ќе расте како резултат на враќањето на довербата во институциите

0
1514
Премиерот Зоран Заев на денот на буџетот : Ќе ги креваме и понатаму платите, ќе ги штедиме народните пари, ќе ги инвестираме парите во болници, градинки, школи, патишта, економијата ќе расте како резултат на враќањето на довербата во институциите.