(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ КАКО ВИТЕЗ НА ЕКОНОМСКА ТРКАЛЕЗНА МАСА ДЕЛИ БИЗНИС ЛЕКЦИИ : Евро-атлантските интеграциски процеси носат охрабрување, стабилност, безбедност и позитивни рефлексии и за економски раст

0
1460

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, на покана на Институтот за стратегија и развој, денеска имаше свое обраќање на форумот „Економските предизвици и ефекти од евроатланските интеграции“.

Во продолжение на ова соопштение, ви го пренесуваме обраќањето на премиерот Заев во целост: