(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ: ГИ ГАЗИМЕ ВМРОВЦИТЕ НА ТЕМА ЕКОНОМИЈА, ЕВЕ ГИ БРОЈКИТЕ!

0
927

За само 2 и пол години ја стабилизиравме и зајакнавме домашната економија. Затоа што кога економијата расте, граѓаните добиваат!

Го зголемивме бројот на работните места, ја зголемивме просечната и минималната плата, ја вративме евтината тарифа на струја, го зголемивме производството на струја, што допринесе многу за стабилизирање на цената на струјата.

Во овие 2 и пол години, покажавме дека можеме и направивме многу во економијата! #НаПравПатСме