(ВИДЕО) ПРЕМИЕРОТ ДЕНЕСКА МНОГУ ДОБРО РАСПОЛОЖЕН ВО СТИЛОТ НА СТРУМИЧКИ ШАРМЕР, ГИ ПОФАЛИ НОВИНАРИТЕ : МНОГУ УБАВО ИЗГЛЕДАТЕ ДЕНЕСКА, ОСОБЕНО НОВИНАРКИТЕ

0
791

На денешниот прес денеска во Карпош по повод градинка која ќе произведува струја со сончеви колектори, премиерот Заев беше многу добро расположен па ги опсипа со комплименти новинарите особено новинарките.