(ВИДЕО) ПРЕКРАСНО: СО ОДЛИЧНА ЖИВА МУЗИКА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА АКТОР, СЕ ПРОСЛАВИ ОТВОРАЊЕТО НА АВТОПАТОТ СМОКВИЦА – ДЕМИР КАПИЈА!

0
565

На невообичаен начин, со трубачи и чочеци во тунел денеска беше прославено отворањето на автопатот Демир Капија-Смоквица. Погледнете како изгледаше тоа.