(ВИДЕО) ПРЕКРАСНА ГЛЕТКА – Премиерот Зоран Заев ги собра сите поранешни и сегашни шефови на НАТО, ЕУ и ОБСЕ

0
616

Премиерот Зоран Заев ги собра сите поранешни и сегашни шефови на НАТО, ЕУ и ОБСЕ.