(ВИДЕО) ПРЕД ДА СЕ ПРОДАДЕ НА ВМРО ДПМНЕ ЕВЕ ШТО ЗБОРУВАШЕ ВАСКО ЕФТОВ ВО 2008-МА: Ако Македонија не влезе брзо во НАТО тогаш ризикува да биде поделена на два дела, ако Косово влезе пред нас во НАТО тогаш треба да се отепаме!

0
989

Чујте што збори Васето пред да се продаде на ВМРО-ДПМНЕ во 2008-ма : Ако Македонија не влезе брзо во НАТО тогаш ризикува да биде поделена на два дела, ако Косово влезе пред нас во НАТО тогаш треба да се отепаме!