(ВИДЕО) ПРЕДНОВОГОДИШНО ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ : Нема веќе ДРОГИРАНИ КАУБОЈЦИ над законот, секој што се огрешил пред лицето на правдата ЌЕ ГО ЈАДИ СТАПОТ!

0
1804