(ВИДЕО) Прво интервју со Катица Јанева: Очекувам голема меѓународна поддршка за случаите

0
2050

katicaa 3

Специјалната обвинителка Катица Јанева своето првото интервју за медиумите го даде за24 Вести.

Обвинителката вели дека по формирањето на нејзиниот тим ќе отпочне со процесирање на првите предмети.

Освен 27те предмети кои ги поднесе опозициската СДСМ ќе постапува и по други прислушувани материјали.

Во продолжение, погледнете дел од интервјуто: