(ВИДЕО) Прашања од новинарите до Заев, тој почна да си игра мајтап со Грујо и да кажува вицови на негова сметка: Груевски е кукавица, се крие зад своите пратеници, СДСМ гласаше против таа срамна амнестија, последните ветувања на Груевски се сламка на давеник, сега и Куманово да побара да биде главен град, Грујо ќе им излезе во пресрет!

0
534

zaevpuc

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Q_qeqXcNez8[/youtube]