(ВИДЕО) ПРАТЕНИКОТ И АКАДЕМИК ФЕРИД МУХИЌ РАЗОЧАРА МНОГУ ЛУЃЕ И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА ЌОСЕ, СО ДРВА И КАМЕЊА ПО ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА, РЕШИ ДА СЕ ПРАВИ НАЈПАМЕТЕН, НАЈХРАБАР, НАЈГОЛЕМ ПАТРИОТ, СИТЕ ДРУГИ СЕ БУДАЛИ!

0
1069

Шокантен настап на пратеникот на бошњачката заедница, Ферид Мухиќ кој со дрва и камења започна да ги напаѓа сите оние кои одработуваат за да ја интегрираат државата во ЕУ и НАТО. Ова е запрепастувачки настап на пратеникот на бошњаците чиј став сега е најблизок на ставот на ќосињата.