(ВИДЕО) ПО ЦЕЛИ 5 ЧАСА ДЕБАТА ЗА ИМЕТО, ОПТИМИЗАМ НА ЛИЦЕТО НА ЗАЕВ: Ќе ја биде работата!

0
1664