(ВИДЕО) ПО ОБЈАВЕНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА СКАНДАЛОТ ,,КРАЖБА” КАДЕ Е ОСУДЕН, АНТОЊО МИЛОШОСКИ ДЕНЕС НЕ САКАШЕ ДА ГИ ПОГЛЕДНЕ ДОКУМЕНТИТЕ ОД СУДОТ НА АХЕН ПРОТИВ НЕГО

0
2506

Пратеникот од опозициската ВМРО-ДПМНЕ Антонијо Милошоски според последните докази за скандалот „Кражба” кои ги објави новинарот Кристијан Ландов на порталот А1он е осуден и казнет за криминални дела – кражба и фалсификување, во времето кога студирал и живеел во Германија.

Тој при излегувањето од суд денес побегна пред камерите на А1он и избегна да ги погледне документите објавени по медиумите поврзани за неговата пресуда на судот во Ахен.