(ВИДЕО) ПОЧНУВА КАМПАЊАТА, ТАРГЕТОТ Е 1 МИЛИОН ГЛАСОВИ ЗА ЕУ И НАТО!!!

0
926

Најава на кампањата „Излези ЗА европска Македонија“. #ИзлезиЗА