(ВИДЕО) ПОЧНАА СО СУДОВИ И ТАКА И ЌЕ ЗАВРШАТ – Утре пресуда за КУРТОН Латас и рочиште за козарот Миленко

0
2032

Утре во судовите ќе се одржи рочиште за козарот Миленко и најголемиот куртон олигарх, Лаки, двајцата најголемо движечи и човечки куртони кои хараа, палеа и жареа во режимот на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ.