(ВИДЕО) ПОТСЕТУВАЊЕ ЗА ЈАВНОСТА: ВМРОВЦИТЕ ЈА ДОНЕСОА МАРИХУАНАТА ВО ЗЕМЈАВА А СЕГА ПЛАЧАТ ШТО ТИЕ НЕМААТ МОНОПОЛ ВРЗ ОВАА ИНДУСТРИЈА

0
352

Да ги потсетиме вмровците на нивното лицемерие за марихуаната откако ја донесоа во земјава а сега плачат поради тоа што немаат монопол врз оваа индустрија.