(ВИДЕО) ПОТРЕСНО СВЕДОШТВО НА НОВИНАРОТ МИХАЈЛОСКИ: Ова е проклета болест, со недели си затворен дома и нема кој да ти купи јадење да ти фрли ѓубре!

0
1653

Новинарот на Канал 5, Гоце Михајлоски во ,,Само Вистина” говори за загубата на неговиот татко и за болеста која влегла во нивниот дом и направила пустош.