(ВИДЕО) Потресно сведочење на жителка на Стајковци чии блиски се удавиле: Срам да ви е!

0
1186

Од волонтерите кои работат во поплавените подрачја НОВА доби аматерско видео со потресно сведочење на една жена од Стајковци која во поплавата загубила блиски лица и која е оставена без помош од надлежните институции.

ВИДЕОТО може да го погледнете ОВДЕ