(ВИДЕО) ПОСТАРА ЖЕНА СЕ РАСПЛАКА: МУ ПЕЕВ БЕСПАРИ НА СВАДБАТА НА СИНОТ НА ТРИФУН, СЕГА НЕ ОСТАВИ БЕЗ СЕ ШТО ИМАВМЕ, САМОХРАНА МАЈКА СУМ, СИНОТ 15 ГОДИНИ РАБОТЕШЕ ВО АМЕРИКА ЗА ДА КУПИМЕ СТАН

0
1041

Трогателна исповед на оштетените од Еуростандард Банка. Постара жена, самохрана мајка, раскажа како синот 15 години печалел во САД за да си купат стан но сите пари им пропаднале, жената лично го познава Костовски без паир му пеела на венчавката на синот, но сега тој ги оставил без се што имаат!