(ВИДЕО) ПОРТПАРОЛОТ НА СДСМ, КОСТАДИНОВ “ЈА ОТЕПА” ПРАТЕНИЧКАТА ДАФИНА СТОЈАНОСКА – КОСТАДИНОВ : Мајка ми се повлече од централен поради морални причини, а ти што не си ја повлечеш твојата сестра?! Дафина : Ааааа тоа неможе, зошто да се откаже од државна работа, нема врска што се вработи за време ВМРО-ДПМНЕ!

0
951

Вистинска војна се водеше на ТВ 24 помеѓу портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов и екс пратеничката Дафина Стојаноска. Портпаролот на СДСМ, Костадинов ја повика екс пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска да ја повлече нејзината сестра од државна работа која е вработена за време кога беше ВМРО-ДПМНЕ на власт.