(ВИДЕО) КОМЕДИЈА : Кокошката на Грујо, музичкиот анти-талент д-р Софијанова, како недоквакана се клешти и глуми певаљка на куртон телевизијата „Сител“

0
2754

Директорката на Детската клиника Аспазија Софијанова вчера гостувала во емисијата „Ја сакам Македонија“ на ТВ Сител во која ги истакнала своите кулинарски способности, но и запеала нејзина омилена песна.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Umeg360LgEo[/youtube]