(ВИДЕО) ПОРАЗЕНИТЕ ЌОСИЊА СЕ СОБРАА НА ПРОМОЦИЈА НА КНИГА НА ЕДЕН ОД НАЈГОЛЕМИТЕ И НАЈОДВРАТНИ РЕЖИМСКИ КУРТОНИ, АЦО СТАНКОВСКИ

0
1834

Сите поразени ќосиња се собраа на промоција на книга од Ацо Алуминиум.