(ВИДЕО) Поповски : Македонија е во специјална војна со лажни вести кои доаѓаат од дома и од надвор

0
1071

Министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски во интервју за НОВА вели дека Македонија, во овој период пред влезот во НАТО, е во специјална војна со лажните вести кои доаѓаат од дома и од странски држави.

Линк од целото интервју на НоваТВ ОВДЕ