(Видео) ПОЛИТИЧКО ШОУ на Јове Кекеновски и Радмила Шекеринска на Ал Џезира Балканс : Го РАСТУРИЈА Грујо пред цел Балкан!

0
787

kek al

Ви го пренесуваме вечерашното издание на дебатната емисија „Контекст“ на Ал Џезира Балканс, каде за актуелната политичка криза дебатираа Јове Кекеновски од Форумот на слободоумни патриотои (реформското крило на ВМРО-ДПМНЕ) и Радмила Шекеринска – заменик-претседателка на СДСМ.

sekerinska al dz

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=1J8fPj1kFqc[/youtube]