(ВИДЕО) ПОЛИТИКАТА Е ПРАГМА КАДЕ НЕМА МЕСТО ЗА ЛИЧНИ СУЕТИ: Премиерот Заев на денот на Ромите му се обрати на пратеникот Амди Бајрам со зборовите – ПОЧИТУВАН ПРАТЕНИК АМДИ БАЈРАМ!

0
814
Премиерот Заев на денот на Ромите му се обрати на пратеникот Амди Бајрам со зборовите – ПОЧИТУВАН ПРАТЕНИК АМДИ БАЈРАМ!