(ВИДЕО) ПОКРАЈ МРТ, И ДРЖАВНАТА АГЕНЦИЈА МИА МОРА ДА СТАНЕ ДЕЛ ОД ПРЕГОВОРИТЕ: Погледнете го срамното јавување во вестите на Сител на дописникот на МИА од Брисел, кој отворено го навредуваше лидерот на СДСМ!

0
762

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=FwkXBNOQfCY[/youtube]