(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ОВАА АРМИЈА НА НОВИНАРИ НА ПРЕСОТ ОД БОМБАТА НА ЗАЕВ – Заев : По признанијата на Груевски очекувам повлекување на сите обвиненија

0
613

zaevprespredvlada

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=Qy6ldwMNV9Y[/youtube]