(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ ШТО МУ СЕ СЛУЧИ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СВ.НИКОЛЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ, ЦЕЛ ГРАД ГО ИСВИРКА И ПЦУЕШЕ

0
7473