(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКАВИ ИМБЕЦИЛИ И ЛУДАЦИ СЕ ФАНОВИТЕ НА ЈАНКО БУРЕК, СЕ ЈАВУВА.. ПЛАТЕН УБИЈЦА НА ВРЕМЕТО ШО Е БИЛ.. И ОШТЕ СУМ ПЛАТЕН УБИЈЦА

0
537

Се јавува.. платен убијца на времето шо е бил.. и оште сум пла…СЕ ЈАВУВА.. ПЛАТЕН УБИЈЦА НА ВРЕМЕТО ШО Е БИЛ.. И ОШТЕ СУМ ПЛАТЕН УБИЈЦА…

Posted by Gledy Network on Wednesday, April 6, 2016