(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО Е ЗАЕВ ПРЕЧЕКАН ВО СЕЛАТА И ГРАДОВИТЕ – СО ЗУРЛИ И ТАПАНИ, НЕМА ПОТРЕБА ОД АНКЕТИ ЗА ДА ВИДИМЕ КОЈ ЌЕ ПОБЕДИ НА ОВИЕ ИЗБОРИ

0
3862

Погледнете го приемот на премиерот Зоран Заев кој му го приредуваат во селата и градовите, го пречекуваат со зурки и тапани уште пред да влезе во општините и селата.

Видео : БУРЕВЕСНИК