(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ДОКТОРОТ НА ПРИЛЕПЧАНИ ИМ ГО ГРАДЕШЕ УБАВИОТ И МОДЕРЕН БУЛЕВАР ПО ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ, СО ТРОТОАРИ, СО ТАКТИЛНИ ТРАКИ, СО ВЕЛОСИПЕДСКИ ПАТЕКИ СО СЕ!

0
892

Со целосно реконструираниот булевар „Гоце Делчев“, како никогаш досега можеме да се гордееме со ликот на централното градско подрачје.
Покажавме дека дури и во услови на економска и здравствена криза, со домаќинско и одговорно работење, може да се реализираат капитални проекти во интерес на градот и граѓаните на Прилеп.
Погледнете како се одвиваше реконструкцијата на новата гордост на градот – булеварот „Гоце Делчев“👇