(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ПСИХОПАТИ СЕ КОРОВЕШОВСКА И ВАСКО ЕФТОВ: Отидоа дури во Германија да го интервјуираат Душко Млекарот со цел да плукаат по СДСМ а човекот избега во Германија поради прогонот на режимот на Груевски кој го апсеше и малтретираше со години?!?!

0
2047

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ПСИХОПАТИ СЕ КОРОВЕШОВСКА И ВАСКО ЕФТОВ: Отидоа дури во Германија да го интервјуираат Душко Млекарот со цел да плукаат по СДСМ а човекот избега во Германија поради прогонот на режимот на Груевски кој го апсеше и малтретираше со години?!?!